E-bike huren

NIEUW!

Wij verhuren nu ook fietsen! Kies voor een route of plan je eigen weg! 

Je kan een E-bike huren voor een hele dag, € 29,50. De E-bike is ontzettend gebruiksvriendelijk en geeft een zeer goede trapondersteuning.

Onze adviesroute gaat langs de hoogtepunten van Marken, Katwoude en Volendam, je kiest zelf waar je wel/niet heen wil.

De route Marken-Volendam

De route start bij ons op Marken, waarna je op pad gaat naar Monnickendam en Katwoude. Je krijgt een kaart mee voor de route en de hotspots.

Daarna rij je door naar Volendam. Hier kan je niet alleen zien, maar vooral ook beleven! Op de welbekende dijk van Volendam maak je met vrienden, familie en/of collega’s herinneringen voor altijd. Bijvoorbeeld samen wafels proeven bij Woltje’s Backerij tot zien hoe de kaas wordt gemaakt in de Cheese Factory met natuurlijk als afsluiter samen op de foto in Volendammer klederdracht. Yep, zelfs wij hebben er een thuis! 

Heb jij inmiddels ook trek gekregen? Bij restaurant de Lunch in Volendam weten ze wat lekker is!

Vanuit Volendam vertrek je weer naar Marken, maar niet per E-bike. Nee, die neem je wel mee, maar je gaat per boot, met de veerdienst van de Volendam -Marken Express. Een heerlijk boottochtje met uitzicht over de Gouwzee en het IJsselmeer. 

Op Marken aangekomen kan je uiteraard nog een stop maken bij de klompenmakerij of een kijkje nemen in een historisch huisje. 

Dan is het tijd om de fietsen in te leveren. Is de dag dan nu voorbij? Nee hoor, met het terras aan het water is restaurant taverne de Visscher op Marken een heerlijke plek om de dag af te sluiten met een hapje en een drankje. 

 

Boeken?

Wil jij ook zo’n heerlijke dag hebben? Vul dan hieronder ons contact formulier in en geef het volgende door: 

  1. Op welke datum wil je deze heerlijke dag beleven? 
  2. Hoeveel fietsen wil je huren? 
  3. Hoe laat wil je deze dag bij ons starten?

Alvast veel plezier!

Mocht je nog meer vragen hebben? Zet ze dan hieronder bij vraag/ opmerking.  Wil je liever persoonlijk contact met ons, bel ons via 0657285058, wij denken graag met je mee. 

Onze partners

BEUQZ MOTTO

Wij zijn dé sfeervolle ontmoetingsplek waar je heerlijk kan bijtanken en waar je kan ‘genieten’ samen met vrienden, familie of zakelijke relaties. Beuqz Bar &

Lees verder »

Boerderijbox

Boerelicious! Ben je heerlijk aan het genieten van omgeving Waterland tijdens jouw See By Drive tour? Ga dan zeker eens langs bij de Boerderijbox Foodtruck bij boerderij de Dikhoeve in

Lees verder »

Coffee & Cacao

Kom binnen … bij Coffee & Cacao en verwen jezelf met een Brandmeesters koffie en ambachtelijke bonbon, vers gebakken taart, een relaxt ontbijt, lekkere lunch

Lees verder »

Arken AE,

B&B, Boerderij winkel, Theetuin, en Fluisterbootverhuur. Wakker worden onder het genot van het gezang van de vele mooie vogels. U wordt verwelkomd door de gastvrije

Lees verder »