E-car verhuur

Elektrische auto verhuur

See by Drive heeft een selectie voor je gemaakt van plekken in Waterland en omstreken die je simpelweg gezien moet hebben. De natuur en cultuur zullen jou en je reisgezelschap een onvergetelijke dag bezorgen. Op onze routekaarten wordt duidelijk aangeven wat er te zien is tijdens de route en waar je het beste kan stoppen voor een culinair avontuur. De restaurants serveren overheerlijke streekproducten en andere lekkernijen, op deze manier proef je letterlijk wat Waterland en omstreken te bieden heeft. Vanwege COVID-19 zijn veel restaurants gesloten, maar er zijn inmiddels ook take-away mogelijkheden!

EVEN ONTLADEN IN WATERLAND

Met een speurtocht én een lunchbox. Het is prachtig weer en je kan veilig genieten van een leuk uitje (ook met gezin). Voor €49,95 geniet je met z’n tweeën van een prachtige rit met speurtocht door Waterland. Om het helemaal af te maken krijg je er een heerlijke lunchbox bij, verzorgt door Zuid Delicatessen!

Het avontuur start bij See by Drive, daar staan een E-car of E-scooters met lunchbox voor jullie klaar. Achter glas of op ruime afstand krijg je corona safe de instructies. Op woensdag t/’m zaterdag kan je starten tussen 10:00 en 14:00 uur.

Belangrijk om te weten:

  • Scooter of auto rijbewijs verplicht
  • Alle voertuigen van See by Drive zijn uitgerust met GPS Trackers voor uw en onze veiligheid.