E-scooter arrangementen

E-scooter tour

Altijd al eens op een e-scooter willen touren? Met deze ‘low rider’ rij je gemakkelijk en geruisloos door de mooie Waterlandse omgeving. See by Drive biedt je een geweldige ervaring aan! Met behulp van een kaart navigeer je op een elektrische scooter door Waterland en kom je langs alle hotspots. De e-scooter kan je natuurlijk ook even parkeren om de hotspot te bekijken, een terrasje te pakken of even wat te eten. Je smartphone kan in de houder voor de leukste foto’s /filmpjes onderweg! Een e-chopper tour is eigenlijk het ideale uitje voor met je vrienden, familie of werk.

Tijdens de polder/natuur route kan je je eigen bammetjes meenemen of je kan je laten verrassen door ons. Geniet van de optie om onderweg een lunch(€14,95 p.p.) of borrelbox(€49,95 voor 2 personen) gevuld met overheerlijke streekproducten op te pikken van de Boerderijbox. Verwen al je zintuigen!

Kies hieronder je tour en boek. Daarna kan je ons direct benaderen voor de lunch of borrelbox per mail info@seebydrive.nl of door te appen/bellen 0657285058.  Minimaal 24 uur van te voren reserveren omdat de lunch en borrelbox vers worden klaargemaakt.

Belangrijk om te weten:

  • E-Scooter: bromfietscertificaat (AM) of auto rijbewijs (B) verplicht.
  • E-Car: auto rijbewijs (B) verplicht. 
  • Alle voertuigen van See by Drive zijn uitgerust met GPS Trackers voor jouw en onze veiligheid.

E-chopper rijden

Om met een e-chopper of e-scooter te mogen rijden moet je een auto, motor of brommer rijbewijs hebben. Je rijd met een snelheid van 25 km/h door de Waterlandse omgeving. Je stapt op in Marken en komt met de verschillende tours lang Volendam, Monnickendam, Zuiderwoude, Broek in Waterland, Zunderdorp, Katwoude en Ransdorp.

De hotspots die je onder andere kan bezoeken zijn; de marken express, de theetuin, een kaasboerderij, verschillende restaurants en nog veel meer moois. Tijdens de tour kom je langs deze hotspots, maar je kan er ook voor kiezen om zelf op pad te gaan met de e-chopper. Je krijgt een tijd mee wanneer je terug moet zijn en je kan zelf bepalen welke plekken je bezoekt en de wegen die je neemt. Heb je vragen? Neem dan contact met ons op of bekijk de F.A.Q.