Boerderijbox

Boerelicious!

Ben je heerlijk aan het genieten van omgeving Waterland tijdens jouw See By Drive tour? Ga dan zeker eens langs bij de Boerderijbox Foodtruck bij boerderij de Dikhoeve in Ransdorp!
Van vrijdag tot en met zondag kun je hier tussen 10:00 – 16:00 uur terecht voor de lekkerste broodjes en (warme) drankjes. Extra leuk is dat alle producten uit de omgeving van Waterland komen. Hier proef je dus echt de regio! Geniet bijvoorbeeld van een vers belegd broodje gezond, gerookte ossenworst of kazen van de boerderij.
Neem daarbij een heerlijk bakje koffie van vers gebrande bonen uit Amsterdam Noord, een kopje thee met verrassende kruiden uit het weiland of warme chocolade melk met chocolade van de Chocolate Makers.
De boerderijbox foodtruck is dé perfecte tussenstop voor tijdens jouw tour, dus kom gezellig langs en geniet van een welverdiende lunch!
Neem je dit lekkers liever mee? Geen probleem! Ook kun je hier terecht voor een goed gevulde picknickmand voor onderweg of losse producten
als lokale jammen, chutneys, honing en kazen voor thuis. Meer informatie? Stuur een mailtje naar boerderijbox@gmail.com of volg de boerderijbox op Instagram

Share:

Partners: