E-car Large Tour

Wil je wat langer de tijd nemen om de natuur of de locaties beter in je op te nemen, dan adviseren wij je de Large Tour. Je hebt niet alleen wat langer de tijd voor de omgeving, je kan met deze tour ook heerlijk genieten van de lokale producten in de vele restaurants die de regio rijk is. Vanwege COVID-19 zijn veel restaurants gesloten, maar er zijn voldoende punten om wat lekkers af te halen!

Ga in elk geval goed voorbereid op weg en zorg voor voldoende opslagruimte op uw apparatuur om al het moois vast te leggen op video of foto. De onderstaande routes bevatten alles wat Waterland en omstreken te bieden heeft, beleef en geniet van de rijke cultuur en natuur tijdens de tour.

Als je kiest voor de Large Tour kan je uit de onderstaande routes een keuze maken. Op dit moment worden onze routes allemaal aangepast vanaf Marken, nog even geduld. 

  • Polder / natuur route: Startpunt See by Drive (Marken) – Uitdam, Holysloot, Ransdorp, Zunderdorp, Broek in Waterland, Zuiderwoude en dan weer terug.
  • Cultuurroute: Startpunt See by Drive (Marken)  –  Katwoude, Volendam, Edam, Monnickendam en dan weer terug.

Prijs:

€ 59.95

Onze partners

Ber Koning

Ber Koning fiets-sport is sinds 1975 hét adres in Monnickendam en omstreken voor uw nieuwe fietsen, fietsreparaties en fietsbenodigdheden. Daarbij biedt Ber Koning fiets-sport ook

Lees verder »