E-car Large Tour

Wil je wat langer de tijd nemen om de natuur of de locaties beter in je op te nemen, dan adviseren wij je de Large Tour (3,5 uur). Je hebt niet alleen wat langer de tijd voor de omgeving, je kan met deze tour ook heerlijk genieten van de lokale producten in de vele restaurants die de regio rijk is.

Tijdens onze tour zie je dus niet alleen al het moois wat Waterland te bieden heeft, maar je kan het ook proeven, mmmm! De hotspots op onze website geven een indruk waar er wat lekkers te smikkelen valt. 

Ga in elk geval goed voorbereid op weg en zorg voor voldoende opslagruimte om al het moois vast te leggen op video of foto. De onderstaande routes bevatten alles wat Waterland en omstreken te bieden hebben, beleef en geniet van de rijke cultuur en natuur tijdens de tour.

Als je kiest voor de Large Tour kan je uit de onderstaande routes een keuze maken.

Prijs:

€ 69.95

Onze partners

Ber Koning

Ber Koning fiets-sport is sinds 1975 hét adres in Monnickendam en omstreken voor uw nieuwe fietsen, fietsreparaties en fietsbenodigdheden. Daarbij biedt Ber Koning fiets-sport ook

Lees verder »

Boergondineren

Terug naar de natuur Iets voorbij Ransdorp aan de Liergouw, een slingerende weg door het beeldschone Waterlandse landschap, ligt een van de sfeervolle, prachtige locatie’s

Lees verder »