E-cars Small tour

Wil je in een korte tijd zoveel mogelijk zien van het wonderschone Waterland en kleine pittoreske plaatsen? Met onze E-car zoef je over de Waterlandse wegen met uitzicht op de schitterende Gouwzee. Wil je meerdere plaatsen bezoeken en even rustig de tijd de nemen om te kunnen stoppen? Dan adviseren wij je om de Daily Special (3 uur) te kiezen. Je kan in 1,5 uur door de mooie natuur naar de twee Theetuinen rijden en daar iets eten en drinken of je gaat naar Monnickendam, waar ook nu genoeg af te halen is!

Alle tours starten vanaf de opstart locatie in Marken.

Als je kiest voor de Small Tour kan je uit de onderstaande routes een keuze maken. 

  • Monnickendam: Startpunt See by Drive (Marken)- Monnickendam en weer terug.
  • Theetuin Overleek: Startpunt See by Drive (Marken) – via Monnickendam –  Theetuin Overleek en weer terug (open vanaf april).
  • Zuiderwoude: Startpunt See by Drive (Marken)- Theetuin ’t Einde in Zuiderwoude en weer terug (mits open, zaterdag & zondag 12:00-17:00 uur).

Prijs:

€ 29.95

Onze partners

Jachthaven Waterland

Direct gelegen aan de Gouwzee vindt u Jachthaven Waterland. Onze jachthaven ligt slechts 10 km ten noorden van Amsterdam in het landelijke gebied Waterland. De

Lees verder »

De Witte Swaen

Kindvriendelijk restaurant in mooi Broek in Waterland Wij zijn een kindvriendelijk restaurant met een missie: Jong en oud laten smullen van onze gerechten. Je kunt

Lees verder »