EVEN ONTLADEN IN WATERLAND

Met een speurtocht én een lunchbox. Het is prachtig weer en je kan veilig genieten van een leuk uitje (ook met gezin). Voor €49,95 geniet je met z’n tweeën van een prachtige rit met speurtocht door Waterland. Om het helemaal af te maken krijg je er een heerlijke lunchbox bij, verzorgt door Zuid Delicatessen!

Het avontuur start bij See by Drive, daar staan een E-car of E-scooters met lunchbox voor jullie klaar. Achter glas of op ruime afstand krijg je corona safe de instructies. Op woensdag t/’m zaterdag kan je starten tussen 10:00 en 14:00 uur.

Lunchbox voor 2 personen*

Inhoud: 2 belegde broodjes naar keuze, 2 drankjes naar keuze, 1 zak de lekkerste drop van Klepper&Klepper
Broodje Mozzarella Compleet
Half Spaans stokbrood met 100% buffel mozzarella, Serrano ham, pesto, verse tomaat en rucola
of
Broodje Boeren Belegen
Half Spaans stokbrood met rauwmelkse belegen boerenkaas en echte roomboter
Drankjes
Keuze uit: earth water plat of bruisend en biologische sap van Schulp.
Zakje drop van Klepper&Klepper (gluten en gelatinevrij)
Keuze uit: volzoet, mildzout, honing.

Ga in elk geval goed voorbereid op weg en zorg voor voldoende opslagruimte en volgeladen batterijen op je apparatuur om al het moois vast te leggen op video of foto. Wij spreken uit ervaring! Alle tours starten vanaf de opstart locatie in Monnickendam.

*Na de boeking nemen wij contact met je op over de samenstelling van de lunchbox.

Prijs:

€ 49.95

Onze partners

De Witte Swaen

Kindvriendelijk restaurant in mooi Broek in Waterland Wij zijn een kindvriendelijk restaurant met een missie: Jong en oud laten smullen van onze gerechten. Je kunt

Lees verder »

De Koperen Vis

de Koperen Vis: een gezellig restaurant in Monnickendam waar je kan ontbijten, lunchen, dineren, borrelen en feesten. Wij zijn elke woensdag t/m maandag vanaf 10.00

Lees verder »