E-scooter Large Tour

Wil je wat langer de tijd nemen om de natuur of de locaties beter in je op te nemen met hulp van een routekaart, dan adviseren wij je de Large Tour. Je hebt niet alleen wat langer de tijd voor de omgeving, je kan met deze tour ook genieten van points of interest die de regio rijk is.

Waterland echt zien en proeven? Wil je onderweg langs 1 van de schitterende plekken stoppen om wat te eten en te drinken?  Neem zelf wat mee of kies voor een lunch tijdens onze polder/natuurroute. Daar zie je niet alleen al het moois wat Waterland te bieden heeft, maar kan je het nu ook proeven, mmmm! Boek nu onze heerlijke lunch(€14,95 p.p.) met streekproducten die je onderweg zelf oppikt. De lunch wordt gemaakt door de Boerderijbox.

Ga in elk geval goed voorbereid op weg en zorg voor voldoende opslagruimte op je apparatuur om al het moois vast te leggen op video of foto. De onderstaande routes bevatten alles wat Waterland en omstreken te bieden hebben, beleef en geniet van de rijke cultuur en natuur tijdens de tour.

Boek je tour. Daarna kan je ons direct benaderen voor de lunch per mail info@seebydrive.nl of door te appen/bellen 0657285058. Minimaal 24 uur van te voren reserveren want de lunch wordt vers klaargemaakt!

Als je kiest voor de Large Tour kan je uit de onderstaande routes een keuze maken.

 

Prijs:

€ 42.50

Onze partners

Restaurant JOON

Restaurant JOON heeft dan eindelijk haar deuren mogen openen in de pittoreske haven van het bruisende Monnickendam. In het pand waar de Ouwe Blauwe huisde

Lees verder »