E-scooter Large Tour

Wil je wat langer de tijd nemen om de natuur of de locaties beter in je op te nemen, dan adviseren wij je de Large Tour (3.5 uur). Je hebt niet alleen wat langer de tijd voor de omgeving, je kan met deze tour ook genieten van de points of interest die de regio rijk is.

Tijdens onze tours zie je niet alleen al het moois wat Waterland te bieden heeft, maar je kan het ook proeven, mmmm! De hotspots op onze website geven een indruk waar er wat lekkers te smikkelen valt. De onderstaande routes bevatten alles wat Waterland en omstreken te bieden hebben, beleef en geniet van de rijke cultuur en natuur tijdens de tour.

Ga in elk geval goed voorbereid op weg en zorg voor voldoende opslagruimte op je apparatuur om alles vast te leggen op video of foto.

Als je kiest voor de Large Tour kan je uit de onderstaande routes een keuze maken.

 

Prijs:

€ 44.50

Onze partners

BEUQZ MOTTO

Wij zijn dé sfeervolle ontmoetingsplek waar je heerlijk kan bijtanken en waar je kan ‘genieten’ samen met vrienden, familie of zakelijke relaties. Beuqz Bar &

Lees verder »

Marken Express

De Volendam Marken Express vaart het hele jaar door de veerdienst tussen Volendam en Marken. Al bijna 100 jaar staat de Volendam Marken Express klaar

Lees verder »