XL Tour

Wil je samen met je gezelschap de tijd nemen voor een museumbezoek of juist heel relaxed touren? Tijd en ruimte voor elkaar en/of activiteiten is precies wat deze tour je te bieden heeft. Voor een onvergetelijke dag is dit de tour die je wil ervaren. See by Drive neemt je mee naar plaatsen waar je ongetwijfeld anders nooit komt en waar je echt geweest moet zijn! De verborgen pareltjes onder de rook van Amsterdam, hier schuilen pittoreske dorpjes en polders vol met leven.

Wil je onderweg langs 1 van de schitterende plekken even stoppen om wat te eten en te drinken? Dan kon dat -voor corona- bij de vele lokale restaurants. Nu is het handiger om zelf wat mee te nemen of iets af te halen bij een paar lokale restaurants.

De onderstaande routes bevatten alles wat Waterland en omstreken te bieden heeft, beleef en geniet van de rijke cultuur en natuur tijdens de tour.

Als je kiest voor de XL Tour kan je uit de onderstaande routes een keuze maken.

Prijs:

€ 47.50

Onze partners

De Waegh Monnickendam

Een Brasserie in een historische omgeving, waar vis, vlees en goede wijnen centraal staan. Gevestigd in het voormalige monumentale Waeghgebouw biedt dit unieke etablissement u

Lees verder »